Doordat ze verschillende gewichten gebruikt, is het veel leuker en uitdagender dan andere zwangerschapstrainingen die ik vorige keer had gedaan!

– Lara

gratis proefles

Plan hier je gratis proefles!

Gratis proefles aanvragen

Wil jij ook blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet zo goed op welke manier? Of wil je na je bevalling het sporten weer op een verantwoorde manier oppakken? Vraag dan hier binnen 1 minuut een gratis proefles aan en ervaar een zwangerschapstraining of personal training bij ZwangerFit Haarlem. Vertel me hier ook iets meer over jezelf. Zijn er bijzonderheden, klachten of speciale wensen? Laat het me weten door middel van het invulformulier.

Vind je het fijn om eerst even contact te hebben? Dan kun je mailen naar het emailadres: zwangerfithaarlem@outlook.com of me bellen op het nummer 06 41314801. Dan vertel ik je meer over de inhoud van de trainingen en wat je kunt verwachten. Daarnaast is er de mogelijkheid voor jou om eventuele bijzonderheden alvast door te spreken. Ik kijk er naar uit je te zien in een van onze trainingen!

gratis proefles
gratis proefles

Wat kun je verwachten tijdens een gratis proefles?

Tijdens een gratis proefles ervaar je hoe verantwoord kunt sporten in de heerlijke buitenlucht. Daarnaast maak je kennis met verschillende oefeningen waarmee je kracht en uithoudingsvermogen behoudt of zelfs verbetert. Je leert ook de aandachtspunten waar je op moet letten als je traint terwijl je in verwachting of net bevallen bent. Deze aandachtpunten kunnen je ook in het dagelijks leven helpen met het uitvoeren van bijvoorbeeld huishoudelijke taken als een boodschappentas of het optillen van je kind.