Personal trainer na zwangerschap

Personal trainer na zwangerschap – Bij ZwangerFit Haarlem is Else Heems de personal trainer na zwangerschap. Ze is HBO Sportkundige en gespecialiseerd in het geven van training en coaching zowel tijdens als na de zwangerschap. Ze heeft al jaren ervaring met het geven van sportlessen aan zwangere en net bevallen dames. In 2020 heeft zijn met succes haar diploma als erkend ZwangerFit trainer behaald. Hiermee heeft ze zich, naast de ervaring die ze al had, nog meer verdiept in alle veranderingen die plaatsvinden in het zwangere lichaam en wat hiervan de effecten op het trainen zijn. Daarnaast stond ook het coachen van zwangere dames centraal. Denk hierbij aan onderwerpen als; psychologische en fysiologische veranderingen in het lichaam, de fases van de bevalling en de eerste periode daarna.

personal trainer na zwangerschap
personal trainer na zwangerschap

Wat is verantwoord tijdens je zwangerschap en hoe bouw je na de bevalling het sporten weer op? Dit zijn vragen waar jij misschien mee loopt, maar Else voor jou kan beantwoorden. Daarnaast is geen training hetzelfde omdat elke persoon de zwangerschap en bevalling anders ervaart. Dus elke training en opbouw is hier dus anders. Tijdens de trainingen wordt er specifiek naar jouw lichaam, wensen en eventuele klachten gekeken.

Naast groepstrainingen na de bevalling wordt trainen met een personal trainer na zwangerschap ook steeds populairder. Tijdens personal training na je bevalling is er nog meer oog en tijd voor jou.

Elke bevalling is anders en zo zal ook elk herstel proces anders zijn.

Wat voor bevalling heb je gehad? Welke klachten heb je hier aan over gehouden? Wat is je trainingsdoel? Dit zijn vraagstukken die we tijdens sporten met een personal trainer na zwangerschap samen kunnen bespreken om zo een passende training te kunnen ontwikkelen.

personal trainer na zwangerschap
personal trainer na zwangerschap

Waarom personal trainer na zwangerschap bij ZwangerFit Haarlem?

Waarom zou je kiezen voor personal training na zwangerschap bij ZwangerFit Haarlem, van Else?

  • Ze heeft al jaren ervaring met het geven van lessen aan zwangere dames en daardoor al veel verschillende zwangerschappen, bevallingen en verhalen meegemaakt.
  • Ze is HBO afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde.
  • Ze heeft met succes de opleiding ZwangerFit Trainer bij de organisatie YVLO afgerond.
  • Bij ZwangerFit Haarlem zijn veel verschillende dagen en tijden mogelijk om te sporten. We kiezen een dag en tijd die jou schikt en kan ook elke week anders zijn.
  • De trainingen zijn afwisselend en nooit hetzelfde. We maken gebruik van verschillende sportattributen. Denk hierbij aan dynabands, dumbells, kettlebells, steps en meer!
  • Alle trainingen zijn gedurende het hele jaar heerlijk buiten. Geen locatie waarvan we afhankelijk zijn en midden in de natuur!
  • Ze heeft aandacht voor jouw wensen en klachten en past hier de trainingen op aan. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken.

Gratis intake en personal training

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geraakt naar personal training na je zwangerschap? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan. Tijdens deze proefles kun je ervaren wat het is op te trainen met een personal trainer na zwangerschap en kunnen eventuele bijzonderheden bespreken.

Mocht je hierna geïnteresseerd zijn in het volgen van meerder personal trainingen kun je een strippenkaart aanschaffen voor 5 of 8 trainingen. Meer weten over de tarieven? Klik dan hier!