Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en voel mij fit. De lessen zijn afwisselend en worden met veel enthousiasme gegeven door Else!

– Rosanne

Rooster zwangerschapstrainingen 

rooster zwangerschapstrainingen
rooster zwangerschapstrainingen
rooster zwangerschapstrainingen

Wat ervaar je in een zwangerschapstraining?

Tijdens de trainingen bij ZwangerFit Haarlem leer je welke veranderingen er in je lichaam ontstaan tijdens je zwangerschap en hoe je je training en dagelijkse bezigheden hierop aan kunt passen. Denk aan de duur en intensiteit van het trainen, maar ook het soort training. Het doel is dan ook niet om je spierkracht of conditie te verbeteren, maar om te behouden wat je al had. Je ademhaling, houding en het correct uitvoeren van de oefening staat centraal.

Daarnaast kom je in contact met andere dames die ook zwanger zijn of kort geleden zijn bevallen. Je leert elkaar beter kennen en wisselt ervaringen met elkaar uit rondom de zwangerschap. Het is even een uurtje voor jezelf en werkt aan de gezondheid van jou en je kindje!

Bekijk dus snel het rooster zwangerschapstrainingen en maak een gezonde keuze voor zowel je zelf als je kindje.

Je lichaam is uniek en je zwangerschap dus ook. Persoonlijke aandacht is daarom super belangrijk!

Bekijk het rooster zwangerschapstrainingen! 

Check hierboven het rooster zwangerschapstrainingen en kies een tijdstip/dag die jou het beste uitkomt. Vraag een gratis proefles aan en deel jou voorkeurstraining met mij en je bent van harte welkom om een keertje mee te doen aan een van onze zwangerschapstrainingen. Dit zelfde geldt voor de personal trainingen. Laat mij weten wat jou het beste uitkomt en dan plannen we samen een datum.

Tot snel!