Samenwerken met ZwangerFit Haarlem

Veel gestelde vragen

Lijkt het je leuk om samen te werken met ZwangerFit Haarlem? Kunnen wij samen zwangere en net bevallen dames sportiever en bewuster van hun lichaam laten zijn? Dan kunnen wij onze krachten misschien bundelen! Neem snel contact met me op en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Mijn naam is Else Heems, Sportkundige, oprichter van ZwangerFit Haarlem en gespecialiseerd in het verantwoord trainen van zwangere en net bevallen dames. Wil je meer weten over mij en over het ontstaan van ZwangerFit Haarlem? Klik dan hier.

Tijdens de lessen van ZwangerFit Haarlem trainen we altijd heerlijk in de buitenlucht. We doen oefeningen met ons eigen lichaamsgewicht, maar gebruiken ook sportattributen als steps, kettlebells, dumbells en elastieken. Je kunt bij ZwangerFit trainen in groepsverband, maar ook in de vorm van personal training. Lees hier meer over de soorten trainingen bij ZwangerFit Haarlem.

Hoe kunnen wij samenwerken?

Er zijn verschillende manieren waarop wij onze krachten kunnen bundelen en samenwerken. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  • Uitwisselen van een bericht in een nieuwsbrief
  • Het uitwisselen van flyers
  • Het geven van een sportactiviteit binnen jouw bedrijf of organisatie
  • Aanbieden van een mooie gezamenlijke actie
  • Een informatie bijeenkomst over accessoires en sportkleding voor zwangere dames of het geven van babymassages

En zo zijn er nog veel meer dingen die we samen kunnen bedenken, waardoor we kunnen samenwerken. Lijkt je dit interessant? Neem dan snel contact op via de mail, telefoon of vul hier het contactformulier in.

Huidige partners van ZwangerFit Haarlem

Samenwerken

BuitenFit Haarlem | Outdoor bootcamp, kettlebell en personal training 

Kom buiten sporten in Haarlem. Personal training, groepstraining (bootcamp & kettlebell training) & revalidatie training in Haarlem Noord, Haarlem Centrum en Haarlem Zuid. Is trainen met kettlebells, bootcamp en/of circuit training helemaal jouw ding, dan raad ik je zeker aan om na je zwangerschap een proefles te doen bij BuitenFit Haarlem. De oprichter Duncan Berends heeft enkele hoog aangeschreven wereldwijde fitness opleidingen behaald en kan je hier alles over vertellen. Meer weten over BuitenFit Haarlem? Klik dan hier