Sporten tijdens zwangerschap

Voordat je besluit om een strippenkaarten of abonnement aan te schaffen ben je van harte welkom om een gratis proefles aan te vragen bij ZwangerFit Haarlem.

Zo kun je er eerst achter komen of de trainingen bij je passen en of het je leuk lijkt om vaker te komen. Deze gratis proefles geldt voor de groepslessen maar óók voor de personal trainingen!

Mocht het je leuk lijken om vaker te komen, lees dan hier alle voor- en nadelen voor het kiezen van een strippenkaart of een abonnement! 

Strippenkaart / Abonnement

Scherpe tarieven op alle tarieven!

Wil je graag door trainen tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed waar je op moet letten? Kom dan trainen bij ZwangerFit Haarlem. Ik vertel je waar je op moet letten en geef je tips en tricks die je naast het trainen ook in het dagelijks leven kunt toepassen.

Ook als je net bevallen bent kan het een uitdaging zijn om verantwoord het sporten weer op te bouwen. Ook hier kan ik je bij helpen. Ik heb oog voor jouw lichaam en leer je stapje voor stapje je lichaam weer meer te belasten.

Ervaar hoe het is om tijdens je zwangerschap of na je bevalling verantwoord te sporten in de frisse buitenlucht. Vraag hier een gratis proefles aan!

veel gestelde vragen
Tarieven